För yrkesverksamma

För dig som arbetar inom lantbruk eller annat företag eller organisation i livsmedelskedjan. Nationella riktlinjer hittar du här.

De här sidorna är för dig som arbetar med ekologisk mat i praktiken. Här finns information och länkar om regelverk och certifiering, rådgivningsguide för lantbrukare, information om Jordbruksverkets ekoverksamhet samt länk till guide för marknadskommunikation.

Innehåll

Nyheter inom för yrkesverksamma

2025-04-01

Robust livsmedelsproduktion i freds- och kristid – är ekologisk produktion en del av lösningen?

På grund av oro i omvärlden de senaste åren är fokus stort på livsmedelsberedskap idag. En del av livsmedelsberedskapen är att skapa en robust livsmedelsproduktion som står sig både i freds- och kristid. Kan ekologisk produktion vara en del av ökad robusthet, vad kan vi lära från eko och vilka utmaningar finns i den ekologiska produktionen? Ett seminarium som riktar sig främst till beslutsfattare men även andra som jobbar med livsmedelsberedskap. Läs vidare
;